O nama

ISTORIJAT

“Odisey” je nastao maja meseca, sada već daleke 1988. godine. Otvoren u “gradu automobila”, opstao u “dolini gladi”, a godinama se šepurio u glavnoj ulici “ Fiatovog grada”. Uvek na istom mestu, a u četiri države. Osnovan u SFRJ, dočekivao i ispraćao goste u SRJ i SCG, konačno se skrasio u Srbiji. Države su se smanjivale, a Odisey bivao sve veći.

Sve veći je i broj zadovoljnih gostiju sa svih strana sveta: vrhunski sportisti, olimpijski pobednici, svetski prvaci, estradne zvezde, glumci, slikari, novinari, akademici, uspešni privrednici i biznismeni , političari, profesori, doktori i naravno najviše,” oni kao mi” - obični ljudi !!!


Jedinstveni šarm, topla atmosfera, ljubazno osoblje , prepoznatljiv gastronomski užitak – sve je to Odisey!!!
A onda se preselio...
Nova adresa, ali stari kvalitet i tradicija .Postoje događaji kada želite da vaši gosti dožive nešto posebno i kada želite da budete zaista dobar domaćin.

Iznenadite svoje goste sa ukusnim specijalitetima iz naše kuhinje i učinite svoju proslavu nezaboravnom.

A, svakog dana od ujutru, pa do ponoći na raspolaganju vam je naš a la carte restoran u čijem idiličnom ambijentu možete uživati u izvanrednim ukusima i odabranim vinima.


Ako jos uvek niste postali deo velike armije naših zadovoljnih gostiju, očekujemo vas svakog dana u ulici Dimitrija Tucovića 24, u Kragujevcu, od 9h.– 24h. (petkom i subotom do 01h.).